СЯД


"Morning, beautyful morning...
breakfast of fruits...
and punk after that
"

както се пее в песента CHOCOLATE на пловдивските JAMES CROW... само че моята не беше beautyful, а беше слънчево проклета - шибания лъч точно в 6:47 реши да се отрази във вратата на терасата и за късмет да попадне точно в моето око. За още по-голям късмет това око беше точно онова, което не гледаше към възглавницата. Станах. Мисълта тече бавно, но все пак много бързо успях да измисля следващия си ход. Легнах. Проклетия лъч все още ми блещи точно в окото. Както вече споменах мисълта течеше бавно и явно не съм успял да реша, че ако се обърна на другата страна няма да ми блещи. Станах. Компютър, кафе, баня. Стандартно.

edit: забравих да спомена, че breakfast of fruits беше също толкова стандартното KoRnflakes с прясно мляко дИбела, опа - ФИБЕЛА

...

бла-бла-бла (занимавах се с google adsense)

...

9:23, решавам че е време да излезя. С Х-a. Да платя на съквартирантите тока. Да си купя една батерия. Ходене до агенцията: 1-ви път. Минах през 3-ката (за непросветените, това е магазина на бившите ДаДа на ул. Опълченска) и се оказа, че Жоро си търси квартира. Ходене до агенцията: 2-ри път. Имаше една яка мадама, която чакаше да й намерят квартира, пушихме по цигара. Прибрах се вкъщи около 12, Жоро не иска квартира от ПРИМА.

Дойде лелката за водата, случайно стана въпрос за квартири и се оказа, че и тя предлага квартира - 500 лв, 108 квадрата с бая работи в нея. Подробности четете в следващия брой, когато евентуално ще идем да я видим с другите съквартиранти. Яко.

Единия от всичките съквартиранти реши, че ще се мести в друга стая, викам... ето:
[14:13:52] [dp]™ .core: с руди излизам
[14:13:54] [dp]™ .core: каранфил
[14:13:56] [dp]™ .core:

ходене до агенцията: 3-ти път за щастие. Понеже, разбираш ли, умирам да ходя до тая агенция....

прибрах се в...
[16:09:08] [dp]™ .core:


и...
[16:20:16] [dp]™ .core: мъж или жена до 30г.,познания в областта на телекомуникациите,добро владеене на английски език,писмено и говоримо, комуникативност,щофьорска книжка
[16:20:20] [dp]™ .core: какво мислиш за това?


в 17:25 взеха, че ми се обадиха. УАУ.
Казаха, че всичко им харесва, да се видим утре. okay. идвам.


Баси Супер Якия Ден.



поздрав, Throwdown - Forever




2nd edit [22:59]: С.Я.Д. се прееба. Явно всичко се връща по старому. Ще гледам филм... САМ. Утре съм на шибано интервю.
top