I Rape Myself

не знам защо този пост се нарича I Rape Myslef (едноимена песен от последния Undying Darkness албум на немците Cabian, която адски много ме кефи), но напоследък и без това трудно измислям заглавия на постовете си и в повечето случаи се оказват абсолютно безсмислени и не-свързани с посланието. whatever

та ставаше въпрос за нещо малко. едно малко питие (джинче), което изпих преди около час. нещо малко. както малките камъчета обръщат каруцата, така и едно малко нещо може да ти донесе много радост и усмивки. пълнолуние или почти. красива вечер. жица в слушалките. какво повече му трябва на човек(малка въпросителна)(малка удивителна) хубава беше вечерта, но няма да се впускам в подробности. повече - в неделя, евентуално, като се завърна от съботната вечер...

очаквам пратка от китай : )

през седмицата получих хбави думи от човек, който заслужава хубави думи. и ги получи. заслужава и по-добро настроение през по-голям период от време. ани, радвам се, че понякога те карам да се усмихваш : )

иначе работната седмица не започвам добре, нали е работна. заплатите хич не очаквам да са големи, но се надявам да има някое и друго бонусче. а, чакам мамчето да ми прати парички за nokia e51 ( подробности: http://www.gsmarena.com/nokia_e51-2106.php ) и май това ще е.

опитвам се да се предпазя от всички добродушни, но въпреки това не искренни пожелания за настъпващия ми рожден ден. знам какво е, когато ти свете червения балон в icq - "today's birthday" или жълтия балон в skype. моля ви, не се правете на възпитани и да ми пращате пожелания, колкото да отбиете номера. гадно е. понякога и аз го правя и за това ви казвам, че е гадно. тип теми във форумите "чрд на..." и вътре един и същи цитат от хора, които даже не познават рожденника. гадост и зараза.

край(малка точка)
top