KoRn

...дохдаха и ни размазаха, както обещаха. С малко разочарование от концерта си слагама билета от KoRn до то зи на Machine Head и се чудя какво ще е следващото предизвикателство. А такова ще има със сигурност

В четвъртък на 8ми станах в 5. Фанах си ч античката и фанах гората.. гарата де. В 5:20 се видях с Виктор на гарата и в 8:30 вече бяхме на автогарата - там се събрахме - Бонев, професора, Пламен, Виктор и аз. Къчихме се на автобуса и тръгнахме. Някъде към 8 и нещо вече бяхме в София. Ходихме до Попа да намерим къде е магазин "Горгон" от къде трябваше да си земем билетите. Малко трудно го намерихме - костваше няколко телегона на ПаФФката, но го намерихме - оказа се, че Емил Сапаревски не е от най-ранобудните, та изчакахме в едно кафене да стане 11 и после отидохме. Взехме ги и... обикаляхме, мотахме се по градините. Имаше много фенове - постоянно излизаха лапетии, девойки, дори и стари old-school метали с фанелки на KoRn. Хапнахме към 3 и нещо, помотахме се още малко и тръгнахме към залата... зала Фестивална, добре позната и на 5мата от нас.

Организацията не беше на ниво :( Около час и нещо сме седяли пред входа в една голяма тълпа. Влизаше се по един - Всеки беше проверяван, бутилките и шишетата бяха изхвърляни, чантите се проверяваха също. След като влязхоме в залата се нагъчкахме и ние като другите - имаше адски много хора. Сцената беше в дясна на залата, не както на Machine Head и до нея имаше 2 монитора, на които 30 мин вървя реклама на Coca Cola Sound Weave - спонсори на концерта.

We want Korn, We want Korn беше най-често чуващите се скандирание и.. излязоха DreadLokz. Не бяха толкова зле, колкото очаквах. Излязоха пичове всъщност. След като изсвириха 5-6 парчета се прибраха и... кибик :( Още 30мин излизаха staff-а на KoRn да настройват китари, барабани, микрофони... А микрофана беше на Jonathan (онзи с мацката).

Давахме предложения с коя песен ще почнат, но нито един от нас не позна. Бепе адски голямо меле - нямаше на къде да се мръднеш и ако комшиите решат, че ще ходят наляво, го правят с още няколко, които може и да не искат. Така стигнах до отпред, където бях и на Machine Head. Фанах се за една ограда и си седях там. Ама там нищо не се чуваше - колоните наистина бяха огромни, а от трептенията на бас-а се мърдаше цялата сцена. От там нататък много малко песни можех да позная кои са - главо не ориентирах по комшиите, които явно бяха по-големи фенове от мен.

След концерта бързо излязохме и чантичката си взех веднага. Чакахме се пред залата и отидохме да вземем една приятелка на Бонве, която ни заведе в О!Шипка. Там хапнахме, след което влязохме в долната част - метълската ;) Там звучеше Machine Head за малко и после някви рокаджийски работи. Заведениецето си е яко. Метъли, метъли - всякакви - от изрод до изрод (в добрия смисъл естествено). Поседяхме там до към 4 и нещо. А там бяха и DreadLokz. По към края остана само вокала с който си припявахме Fear Factory. :)

Излязохме си и тръгнахме към автогарата. Там ппспахме малко докъто дойде автобуса и... си заминахме - 09.09.2005 @ 7:30.

Наспах се преди малко и сега пиша това. Други работи покрай София няма да споменавам....
top