A-D Festival, part IV - на живо в Пловдив, клуб Puzzle

Чакам го от много време. И ей на... дочаках го... като 4-ката в Пловдив на път за университета го чаках. Точно това е и причината да пиша тук в момента (не знам каква е причината да не пиша тук толкова много време... в този ред на мисли вчера щях да пиша един много dark пост, но реших да го спестя и да не предизвиквам съдбата). Снимки (до колкото успях) и видео (сега ми предстои да видя какво е станало). А'е ....



За тези от вас, които не знаят, A-D е съкращение от Асеновград. Без да искам да ви излъжа - това трябва да е третата част, която се провежда в Пловдив. Домакин и за 3-те части отново беше клуб Пъзел, Пловдив.


Всичко започна почти на време. Първи забиха Soundbleed (Асеновград), в типичния за тях стил на Papa Roach. Снимков материал - йок, сори.

Next - SickFlag


След тях на сцената се качиха AngerPoint , (Хасково) и отнесоха главите на прииждащите все още 14-15 годишни. Очаква се да излезе скоро нов албум, който мисля да си закупя, дълбоко уважаващ т.н. AngerCore, който хасковлии правят.

Музиката има доста интересни елементи, а вокалната част наподобява Black Reign на All Shall Perish - разнообразие от deathcore до heavy вокали. За съжаление - няма видео.

Вече им забравих точната подредба, но ще поговря малко за Plastic Bo. - организатори на събитието и (май) групата с най-голям стаж. И това си личеше от сценичната им изява, забелязва се кога една група умее да кумуникира с публиката. Този концерт беше и първото място, на което човек може да си купи новия албум (2009) на Plastic Bo., озъглавен "По-жълтата кола", купете си го : )
Бандата изсвириха няколко нови парчета, някои от старите хитове, както и 2 кавъра на Sublime + почти задължителния Jump Around с части от песен от новия албум, която не знам (официално) как се казва.

Не съм готов да те загубя - live A-D Fest, part IV, club Puzzle Plovdiv:


Oще свириха Collapso (Пловдив) и 10 Dead Fingers (Габрово). Извинявам се, ако съм пропуснал някоя банда.... Face The Truth, съжалявам, че нямаха възжможност да свирят - знаете, днес е работен ден. Надявам се скоро да ги чуя пак.

Преводи на разни метъл песни можете да видите тук - присъстват преводи на Slipknot, преводи на Limp Bizkit, но ако не намерите подходящата песен, винаги можете да направите заявка за превод ;)
top