мъже срещу жени

След като вече 2-ри месец дискутираме темата "искам да съм мъж" реших, че ще е добре да се допитам и до чужди мнения, а какво по-добре място за дискусия от един блог... мояТ блог :D Така че...

Малко история:
Главната причина да се създаде едно такова желание у една жена е ежемесечните болки в областта на корема, предизвикани от... бла-бла-бла (не ме бива да се изразявам научно-биологично) така наречените течове :D. Но, както казва една стара поговорка "чуждата кокошка винаги е петел". Представяш ли си утре се събуждаш и си вече мъж/жена, т.е. с обратния пол?


Цел:


Tочно това е целта на този блог - събирам коментарите за чувството да попаднеш случайно от "другата страна".




Така, аз стигнах до следните заключение, като се опитах да извадя и нещо положително от "изкуството да бъдеш жена":




няма нужда да си режеш ноктите - винаги може да си пуснеш маникюр/педикюр и т.н. Опитах се да намеря какво показват статистическите данни, но не знам какво точно да търся, така че ще карам по опит - поне 70% от жените през лятото си правят педикюр (каквото и да означава това) и си лакират ноктите на краката. Факт? Не.



Okay, има "течове"... 1 в месеца (ако няма, не е добре)... за 2-3-4 дена, ама ти го вкарват, не го вкарваш. Не е едно и също, погледнато от друга гледна точка може да е положителна черта... развинти си малко съзнанието.




Определено трябва да използваш гребен по-често, освен ако не си рейвърка, примерно. Въпреки, че тази мода отмина отдавна, все още може да изглеждаш добре с къса коса.
Развивайки темата за косата, се сещам, че ако си боядисаш косата това няма непременно да означава, че си гей и въпреки цвета могат да те вземат на работа (особено ако цвета е рус и кандидатстваш за секретарка).











От друга страна, ако спиш с повече от 1 мъж на месец, то със сигурност може да ти излезе допълнение към името "курвата". Факт! Обратното не важи, т.е. ако си от мъжката страна.


3 comments:

Анонимен каза...

Първо да кажа, че аз съм причината за тази тема :)
Второ: Викторе, да смениш снимките на каките .. първата кака .. кат ще е спортиска.. ние си имаме икона: Ивет Лалова, която и снимка да сложиш няма да сбъркаш.. :P .. Пак направо всичките снимки да са с нея.. няма да е никак лошо :P

Към плюсовете да си мъж можеш да добавиш: Не ходиш в казармата.. Докато жените, въпросното "течене" може спокой да се разгледа като вид казарма :P

machine_head_fan каза...

ъ да и още един минус да си жена не можеш да пикаеш права!!!тва е супер гадно трябва да ходиш в някви храсталаци,а вие мъжете само вадите маркуча и почвате да поливате! ;D

Unknown каза...

@ Maiova: ама ако не карах аз, ами Иво и нямаше да се разминем с "...и да внимавате със знаците", ами щеше да има актове и т.н., римембър? :)
Има си и предимства да си жена, особенно с чароена усмивка :)
Поздрави :)

top