1 с.л. мариновани гъбки
1 с.л. домати от буркан или нещо с доматен вкус (пюре примерно)
1 плочка сирене (в общи линии няма много значение колко)
"пак толкова" кашкавал
4-5 парченца мръвка (наденица, бабек, луканка)
1 яйце
1/2 чушка
подправки
малко магданоз
Доматчето го слагам най-отдолу. Оргоре слагам нарязани гъбки и чушчица. После сиренцето, кашкавалчето и мръвката. Поръсвам с червен и черен пипер. Малко сол в случей, че сиренето не е солено. След 5 мин в микровълнова (750w) правя едно кладенче по средата, където счуквам едно ейце, спуквам ципата на желтъка, слагам капака отново и пак в микровълновата за 1-2 мин. Като го извадя вторият път слагам нарязан магданоз (вторият път сложих и лук, защото сварения не ми допадна; бонус някъде в средата има и едно люто чушле :P)
Това е резултатът:
Cours d’anglais par la Suggestopédie à Lyon
Преди 2 години
0 comments:
Публикуване на коментар