Той/Тя за мен ли е?

илюстрация: Nabhan Abdullatif
Така. Отново разпъваната като турски локум тема за любовта, която така много тача и страниците на моят блог. Сега един силно екзистенциален проблем на човечеството на 21-ви век - подхождаме ли си, за мен ли е, ще си допаднем ли? Какво означава това? И защо е нужно, за да има неразделна любов между двама човека?








към цялата статия

по пътя към Европа

И след като вече почти 2 месеца съм на работа, реших, че е време да споделя нещо по тази тема - работа. Може би за мнозина от вас е най-омразната дума или, макар самата дума да не кара червата ви да се обръщат, то действията, свързани с нея със сигурност го правят. Е, дали заради малкото ми стаж на истинско работно място или заради нещо друго, за мен мен думата "работа" не е омразна, а хората, от които съм заобиколен на работното си място са не само колеги. Чувствам се добре там и именно днес си мислех точно това.

Работата ми не е изморителна, не съм казал, че не е натоварваща. Както всяко нещо и това изисква внимание и концентрация, но работна среда пък е отпускаща, колегите са големи образи и е забавно. Другото хубаво нещо е, че наблизо има ресторант с обедно меню и за средно 5 лева може човек да се наяде повече от добре.

Шефът. Не настръхвайте, пич е. Мисли за работната среда, мисли за колектива. Днес предложи аванс, ако има желаещо, т.к. цитирам "хората се охарчват по нова година и някой може да има нужда". Дали някой го е подсетил или се е сетил сам не ме интересува, фактите говорят.

Днес открих голям хранителен магазин в близост до офисът, което пък ме улеснява в купуването на насъщния на път за вкъщи. Големият хранителен магазин, както и офисът са лесно достъпни с кола и паркирането не представлява трудност, което си е голям плюс предвид факта, че вече имам кола :P

Надявам се представата ми за работното място да не е лъжлива и да остана в такова добро мнение за всичко, свързано с нея, още дълго време. През 2012 си пожелавам да се изкача в йерархията и да науча повече за това, което върша.

Късмет и щастие на всички работещи и удовлетворяваща нова работа за безработните.
картинката е открадната от NovaVizia.com



top