"Разкрачени каки"



BLOOD for BLOOD в България?



Има шанс слуховете за BLOOD FOR BLOOD заедно съв SICK OF IT ALL да се окажат верни. Това са бандите, които ще участват в немския фестивал Persistence Tour и в изданието тази година ще участват още EVERGREEN TERRACE, SEPULTURA, UNEARTH. За сега няма друга информация... Стискайте палци и четете http://www.persistencetour.de/

"Иди да си си поплачеш в Габрово ... "

Чувствата ми бяха силно наранени. Сърцето ми беше жестоко изтръгнато. Никой не може да ме нарани повече : ))) това е хубавото на болката, че рано или се достига нейния краен предел.

Хората са тъпи!

Винаги съм смятал, че не мога да бъда сложен под знаменател 'мъже'. Смятам, че има прекалено много неща, които ме отличават от средностатистическия мъж. Оказа се, обаче, че почвам да се отделям от група индивиди, наричащи себе си 'хора'. Хората са тъпи и осъзнавам, че това мое твърдение обхваща около 6.7 милиарда индивида (по данни от Wikipedia - Население на Света). Твърдя това, защото смятам, че животите им са тъпи и плоски, натрупани с интриги, клюки и дори нещастието на околните. Бичи айляк, брато, по-зле няма да стане, ама може да стане по-добре. По-добре ще стане, ако всички ние (няма как да не се приобщя към тази огромна група от над 6.7 млрд.) започнем да мислим положително, игнорираме всички негативни електрони в главите ни и казваме нещата с прости думи по прост начин, защото всичко е съвсем просто. Колко по-лесно щеше да е. Викам те да гледаме филм, да пием кафе - това не означава (непременно), че ще правим секс, де'ба. За какви ли не подобни случки чух тази вечер от едно приятелче, че съвсем се отчаях от хората. Няма нужда от никакви крилати фрази и заучени положения - нещата си остават такива без значение как ги поднесеш, а що се отнася до реалността - тя няма нужда да изглежда (звучи) добре - за това е реалност, за да бъде такава каквато е. А тя е най-вече проста и проблемите на хората са елементарни и решението им е просто. Толкова просто, че когато го откриеш, ще си блъскаш главата три пъти повече, отколкото докато си търсиш решението на проблема. Това е! Живота е прост, проблемите са прости - всичко е просто, хората допълнително усложняват/ме всичко. И защо?
6 Юли - Световен ден на целувката

към цялата статия
top