свърши се!

вчера беше поправката на изпита, с който невзетите ми изпити станаха 3. Взех си вчерашния изпит (Езици за Програмиране) с 5 и толкова. Евентуално може да се пробвам за някои от онез 3те - Математически Анализа 1 и 2 и Алгебрични Структури, но АС минаха, т.е. само на ликвидация мога да ида. Би трябвало да мога да запиша с 3 изпита, т.е. би трябвало да съм вече 3ти курс ;) Сега отивам на работа.

c ya latr.

AGLOCO























MasterAIP ме зарибява тука с някви работи. Едно малко (много малко) прозорче се прекача към експорер-а и на него има един линк с няква реклама на фирма, няма картини, тей като гледам не е динамично и в общи линий не пречи на нищо.

Май е най-добре направената програма за печелене на пари от реклама, която до сега съм пробвал. Ей сега точно чета нечий блог и там човека пише, че от 17 декември се е регистрирал и е спечелил до края на 2006 (65 дена пише, че е) 20,000 долара.

Ако искате да се регистрирате: http://www.agloco.com/r/BBFL3870


П.С. на нищо не пречи, не прави трафик. Тествано.

хладилник

купих си хладилник - вчера ми го дкараха, днес ко пуснах. Само се притеснявам да не стане нещо на комп-а или на монитора, или на хладилника, че съм ги подредил в права линия.... ей сега като спра комп-а (понеже ще ходя на работа и днес (неделя :( ) ) и ще бутна комп-а малко надалеч, колкото може... 1 педя. Ама ще имам къде да си сложа 2 бири, къде да сложа хляба да не мухлясва и едно тараторче да се изстуди :) Дано не прегрей в тая жега....

Counter

[Connection attempt failed] ( : )


на кво прилича сега това? Явно ще трябва и нов безплатен брояч да си търса :(
я, докъто си намеря, всеки дето влиза да драсва по една "чартичка" на монитора...
направих си ново флашче за сайта - много е хубавко ;)
http://drinkin-park.globcom.net/flash/DP.swf

reBirth

еми... какво да ви кажа...
ето ме отново. Сори за голямата пауза, ама сега на дали ще можете да си отървете от мен.

Та, последния изпит си го взех и то - с 5 :-P Остава една поправка (поне за тая година). Купих си ЛЦД 19'' - много яко, много съм доволен. И най-важното - пуснах си нет в квартирата. Евала. Най-после. Свалям ли си, свалям ли си... ъплоуд/даунлоуд - само да не дойдат от БОБ-а качулките, че си еба' мамата ;)

В скоро време се очакват ъпдейти.
Купих си монитор... във вторник. С JetCredit. 19'' BENQ. Като взема заплата (м/у 2ри и 5ти) ще ида да си внеса първата вноска. Ще ида да си поръчам "прекарване" на интернет. Ще ида да си платя и наема. Дали ще останат някви пари? :)
top