Virtuallity

Виртуален Живот? ... чудя се кога ли ще го измислят и какво ще оредставлява. След като сме заляти от Виртуалност... трябва да дойде и това. Или може би виртуални магазини с виртуална храна? Не знам. Виртуална любов? (защо не, след като има Виртуален Секс с... (DVD) Who's next?).
Ставам от леглото и сядам пред компютъра. Влизам в Интернет и отварям любимото ми виртуално кафене и си поръчвам, както винаги, виенско с кола... виртуални. Виртуалната сервитьорка ми ги носи и аз се наслаждавам на топлата виртуална напитка и приятно виртуално охладената виртуална кола. Излизам от там. Влизам в закусвалнята, хапвам на 2, на 3 някоя виртуална баничка, вземам си виртуалната кола и... към работата. Виртуално, от вкъши съм (и се водя) на работа. Виртуална почивка, виртуални цигари, виртуални приятели, виртуален край на работния ден и виртуална вечеря. Бам във виртуалното легло. Оп, изключвам компютъра и си лягам в истинското си, моето си топло НЕвиртуално легло. До кога? Докъто не са дошли зелените човечета с клйомбчести нослета (8@) да ми направят леглото и съня виртуален. Идва края на месеца. Отивам да си платя интернета. Искат ми, освен таксата за месичен абонамент за интернет, още 5.83 за виртуалнити кафета, 27.50 за баничките и бозичките.... Всичко... ебати числото?! Викам "ама нали са виртуални?!" и мигам с неведение. "Няма безплатен обяд... макар и виртуален" отвръща мило служителката на телекома.....
отивам си... махам се от т'ва виртуално пространство.
cyal8er

Working Troubles

Лоши новини от вчера - преместиха ме в магазин Зора. Там 'сичкото сигани си купуват техника (вкл. телефони). Утре съм сам. Два дена. После на смени. После изпит. Ай че имам да чета :)

- - - -

Нова седмица - нов късмет. Дано ми излезе късмета. За къде? -аз тото не пускам, ам моа да пусна...
Станах по-раничко да ида до агенцията да си платя каквото имам да си плащам и да ги питам кво става с тая чистачка, че от 16-ти стоята 2 трупа в тоалетната.
В събота вечер ходихме в SkerZzo с Нина ;) Там яко - седнахме на тераската. После в квартирката. В неделя - аз на работа; Нинчето я оставих да гледа Призън Брейк (2ри сезон) вкъщи.
Стягам се ей ся и тръгвам, че имам работа за вършене, пък тя ще ходи в Марково с Вело да се черпят за новата кола на Вело.
ай.

ХЛЕБАРКИИИИИИИИИИИ :(

Петък сутрин... Снощи беше по-скоро "Четвъртък вечер" отколкото "Четвъртък каквото-и-да-е-друго". Бяхме на "банкет" - казаха, че ще дават заплати. Не дадоха - нямали време. Днес. Пих една ракия за здравето на шефа и една бира за здравето на шефката, умуах една салата за мое здраве и едни пилешки хапки за здравето на мойто коремче и се прибрах в 00:45. ХЛЕБАРКИ ! Спрейове, къщички, вили, апартаменти... занимавах се. Имаше една колкото показалеца ми. Като падна от секцията и се чу "туп". Няма метла, с която да ги премета - някой от саквартирантите я е оставил в стаята си и си е заминал - в апартамента сега съм само аз. И сега тука е гробница. УЖАС.
Имам още 10 мин и тръгвам на работа. На дали ще мога да си допия кафето. Много ми се спи. Факт. Ще трябва да го опровергая по някакъв начин.

гости :)

Изпратих мама вчера. Станах в 7 часа. Тя слезе в 8. Обади се чак към 4-5 че е пристигнала. Нин дойде до работата - нещо май болна. Аз после й се обадих към 7 часа, ама не дигна и към 8 и нещо дигна. Hopefully you'll get better before it's too late.
top