i hate everyone, cuz everyone hates me!

e, домашния уют си е домашен уют. Но почти веднага след пристигането ми разбрах, че тук не съм желан от много хора. Много хора приказват лошо за мен и имат лошо мнение. Дали не ме познават или само аз си мисля, че не правя никому лошо?! Отново искам да се скрия, "да се заровя във прахта" и да изчезна. На никой не липсвам тук, тогава.... защо толкова дълго (поне за мен) чаках да дойде мигът, в който ще се прибера, надявайки се на някой да липсвам, надявайки се някой ще се радва да ме види.... не, има ги и такива, но... дали не са се объркали? Вярно е, че не може да се угоди на всички, но.... какво съм направил, че пък да ме мразят чак. Защо хората просто "приказват" без да мислят? :(

....nobody cares

C++ упражнения

ае караме упражнения по информатика...
учим C++, ама си набарахме с един колега ICQ версия, дето може да се инсталира...
тъкмо влезе и главния асистент, който ни предава... сега ще пише нещо...

като имам повече време ще разправям.. ако има нещо яко...
надявам се на 26 вечерта да прекарам в Габрово, ама може и да остана на 26-и да пием с колегите и да се върна на 27.... зависи...

ajde...

oт Пловдив...

пиша ви от Пловдивския университет - новата сграда, петст'ин и някоя стая - интернет зала :)
в Пловдив е много яко - сега ще има бир фест - ще пеят Ъпсурт, ще има демо на Etnies.... малко е топличко, ама иначе града е як... Ученето.. и то върви някак си.. днес за първи път карах часовете... след обед имам програмиране... довечера до 7 :(

вечер се срещам с Пешо Денев и с един друг, дето Пешо спи у него, и се разхождаме 1-2 часа, хапваме, пийваме...

все пак искам вкъщи.....

FMI

вече съм студент, даже утре заминавам за Пловдив :)
как стана така... аз как го планирах.... карай :) то винаги става така, когато си правя планове. Нямам още къде да спя утре (14ти с/у 15), ама се надявам скоро да изнамеря покрив. Вчера ходих да се запиша, нищо, че срока беше минал.

После бях на рожден ден на Пепи (mummy) и... седях там до към 3-4 и се прибрах да спя. Нищо особено не беше. Е, яко беше.

Днес напрайхме една далавера с един френд - той ми даде безжична клавиатура и мишка, а аз му дадох стария ми телефон Nokia 6210. Keyboard-а много добър - Microsoft Wireless Desktop Еlitte Keyboard; мишката и тя е такава :) Само се чудя колко време ще издържат тия батерийки... алкални някви, за по-нататък трябва да си купя презареждащи (5 броя.. много пари).

И... преди да му дам телефона разгледах кво има в архивите... кво може да има - СМС-и. От Кой?! От RepLaY-kA-та.... припомних си няколко от 2 дена преди да тръгнем, т.е. когато излязох от болницата и си седях вкъщи, защото не можех да излизам още. Доста се е променила от тогава... не сега, отдавна "изстина"....

Сега слушам от 1 час Fler - neue deutsche welle 2oo5 :)
само на repeat (replay) съм я пуснал - много ме кефи тая песничка... ам и една друга търся да си намеря - вчера я чух... не знам точно как се кзва - микс на Bring Me To Life на Evanescence с Еминем и някви други "чернилки" :)

това е за сега. Следващото ми писане най-вероятно ще е от Пловдив. Ако не е, ще е от у дома след 16 дена, т.е. около началото на Октомври.

don't spe(a)k
don't svirks
don't smoke
don't spar

....
благодаря ти за всичко Пепи, не ме забравяй както аз няма да те забравя никога... "пак ще се срещнем, след 5 години"
....

[13.09.2005 @ 19:04]
не мога да повярвам, че ще отида на място, където ще стоя... не знайно колко време и няма да имам с кой да излезя да си изпия кафето след обед, няма да имам с кой да пия една студена бира, няма да мога да видя Милена дори след като се върне, няма да мога да отида на някой форум в Ника.... ще седя изолиран там? Не искам да ходя там, поне не сам...
Оф, по дяволите... искам си вкъщи.....

KoRn

...дохдаха и ни размазаха, както обещаха. С малко разочарование от концерта си слагама билета от KoRn до то зи на Machine Head и се чудя какво ще е следващото предизвикателство. А такова ще има със сигурност

В четвъртък на 8ми станах в 5. Фанах си ч античката и фанах гората.. гарата де. В 5:20 се видях с Виктор на гарата и в 8:30 вече бяхме на автогарата - там се събрахме - Бонев, професора, Пламен, Виктор и аз. Къчихме се на автобуса и тръгнахме. Някъде към 8 и нещо вече бяхме в София. Ходихме до Попа да намерим къде е магазин "Горгон" от къде трябваше да си земем билетите. Малко трудно го намерихме - костваше няколко телегона на ПаФФката, но го намерихме - оказа се, че Емил Сапаревски не е от най-ранобудните, та изчакахме в едно кафене да стане 11 и после отидохме. Взехме ги и... обикаляхме, мотахме се по градините. Имаше много фенове - постоянно излизаха лапетии, девойки, дори и стари old-school метали с фанелки на KoRn. Хапнахме към 3 и нещо, помотахме се още малко и тръгнахме към залата... зала Фестивална, добре позната и на 5мата от нас.

Организацията не беше на ниво :( Около час и нещо сме седяли пред входа в една голяма тълпа. Влизаше се по един - Всеки беше проверяван, бутилките и шишетата бяха изхвърляни, чантите се проверяваха също. След като влязхоме в залата се нагъчкахме и ние като другите - имаше адски много хора. Сцената беше в дясна на залата, не както на Machine Head и до нея имаше 2 монитора, на които 30 мин вървя реклама на Coca Cola Sound Weave - спонсори на концерта.

We want Korn, We want Korn беше най-често чуващите се скандирание и.. излязоха DreadLokz. Не бяха толкова зле, колкото очаквах. Излязоха пичове всъщност. След като изсвириха 5-6 парчета се прибраха и... кибик :( Още 30мин излизаха staff-а на KoRn да настройват китари, барабани, микрофони... А микрофана беше на Jonathan (онзи с мацката).

Давахме предложения с коя песен ще почнат, но нито един от нас не позна. Бепе адски голямо меле - нямаше на къде да се мръднеш и ако комшиите решат, че ще ходят наляво, го правят с още няколко, които може и да не искат. Така стигнах до отпред, където бях и на Machine Head. Фанах се за една ограда и си седях там. Ама там нищо не се чуваше - колоните наистина бяха огромни, а от трептенията на бас-а се мърдаше цялата сцена. От там нататък много малко песни можех да позная кои са - главо не ориентирах по комшиите, които явно бяха по-големи фенове от мен.

След концерта бързо излязохме и чантичката си взех веднага. Чакахме се пред залата и отидохме да вземем една приятелка на Бонве, която ни заведе в О!Шипка. Там хапнахме, след което влязохме в долната част - метълската ;) Там звучеше Machine Head за малко и после някви рокаджийски работи. Заведениецето си е яко. Метъли, метъли - всякакви - от изрод до изрод (в добрия смисъл естествено). Поседяхме там до към 4 и нещо. А там бяха и DreadLokz. По към края остана само вокала с който си припявахме Fear Factory. :)

Излязохме си и тръгнахме към автогарата. Там ппспахме малко докъто дойде автобуса и... си заминахме - 09.09.2005 @ 7:30.

Наспах се преди малко и сега пиша това. Други работи покрай София няма да споменавам....
top