известие

най-после разбрах кое кога как ще стане. Обичам всичко да ми е подредено (т.е. мразя да съм в неведение).
  1. довечера отивам в РИСК на промоцийка да видим кои ще се съберем. Ш пия 2-3-4-6-7-колкото дойде бири и ш видя тоз-оня.
  2. в петък с Д'митълчо ш ходим в Варна или някъде там :) - ще земаме няква мадама от някъде с един негов колега - рокаджия/метъл - с едно фиатче :)
  3. следващата седмица ще ходя на KoRn - yes (http://www.kornvbulgaria.hit.bg). Супер яко ще е сигурно :) само билетче нямам още :(
  4. седмицата след концерта на KoRn ще ходя да видя един човек за работа.
  5. след това пак ще ходим по София да земаме други девойки, ама това е далеч - чак към края на Септември или началото на Октомври... дано да стане м/увременно работата.
Трябват ми пари да почна курсовете, ама няма :( язък.
Ама татосче мисля да си направя на крака, даже имам няколко идеи - избрах си няколко татоса, само трябва окончателното решение да направя и да се разберем с пича за парите (повече от 50 лева няма да мога да дам :( )

Т'ва е за сега....

П.С.
Милена е в София, после заминава за Холандия - на първия си учебен ден няма да ходи, за това пък аз ще се опитам да отида в МГ :)

П.С.С.
много на рядко съм почнал да пиша тука, ама голяма скука - няма нищо интересно макар, че напоследък много се нервя покрай Милена... гхр
Darkened eyes you'll see,there is no hope, no savior in me(don't look this way, don't breathe this way,don't stare this way, anymore)Learned from years gone by, no one will care,what happens to me(don't look this way, don't breathe this way,don't stare this way, anymore)

кръчма

ммм от колко отдавна не съм писал.... не е истина. Ама няма нищо интересно.... поне нищо, което да мога да кажа :)

захарчето ми е сърдита-малко ми е кофти-весело е като излезем на разходка с нея. Иначе... напоследък се въртя около Marry :) ама ми се струва, че няма смисъл.

Днеска на форумче ходихме вече в никата - от понеделник още е отворена, ама нали в събота се събираме..... бая народ - Анатоли, батерията, петко, моридин, двамата с давидиан (тоя път мая я нямаше... :) ) ачката беше там също, фрина и doggy`f и... миксера и той дойде за малко.. май това (дано не съм изпуснал някой). След обед ходихме на фитнес с ДаВиДиаН-а и сега чакам мама да направи баницата и после пенков ще мине да ме вземе и ще ходим на кръчма :) от DC++. Кой знай кога ще се прибера, като я знам Тинна колко е настоятелна и ще ни заведе в зала сигурно :)

В Пловдив май няма да ме приемат :( мама им. Днеска питах Анатоли дали още търсят хора и той каза, че 1 човек май търсят, така че може да се пробвам там дали ще стане. Мен ме кефи в ГлобалКом - весело е и колегите (хехехе) са точни (поне тия които познавам). Пък и кво толкова е сложно да опъваш едни кабели... :)

може би тая седмица дето идва ще ходя до Пловдив.. и съм си намерил компанийка - Илинка :) хехехе

айде стига за тая седмица (т.е. за дните от последнито ми писане до сега) - скоро пак :)

след 8ми

пф.. от петък съм болен - температура имах, врата ме боли.. още не съм се оправил изцяло, ама съм доста по-добре. Даже утре мисля да ходя на фитнес и да почвам сериозно да ходя един месец, пък за после - ще видим.

Иначе в Пловдив на първо класиране не съм приет :( за съжаление. И сега не знам дали трябва да ходя да си подавам документите за второ. Не знам на кой да разчитам. Опитах се да се свръжа с университета, ама не стана :( Ще пробвам утре (т.е. днес) пак - дано имам повече успех.

Кво друго... сЪс захарчето смс-и си пращаме всяка вечер - май най-после ме разбра какво искам да й кажа. Даже сега в момента пак ми пише и аз пак (добре, че е на мтел ;) ).

най-много от всичко ме е яд, че не знам какво ще стане с концерта на KoRn - имам впредвид, че не знам дали ще мога да отида, защото уч. година в Пловдивския Университет май почва на 5ти.09, а концерта е на 8ми.09... много гадно, и на 15ти Септември няма да мога да се кача до МГ :( пък ми се ходи да видя зайците, даскалята, шефа... беше весело горе в МГ... липсва ми. Даже скоро със захарчето ходихме да пийм биричка горе при лелката долу в къщичката до горичката, а после при лелката в бялото (дето 3 години пия кафе там всяка сутрин.. понякога и по няколко пъти през деня :))) ) и.. яко беше, МГ си е същото - обиколихме го дори.

Утре Димитър ще идва до у дома (NightFer), пък после (както вече казах) ще ходим с DaViDiaN и lohnes на фитнес - на гарата някъв много як бил.

Регнал си нов ник - eyehategod и мисля да регистрирам канал #ApMaTyPa :)) много яко, нали? :)

айде, до скоро!

каръкщина


time is tickin' away

цял ден слушам на C-Block - Time Is Tickin' Away! Побърквам се. Адски много ме кефи - вече я пуснах на repeat.. може би скоро ще сменя на NaNa... ;) квото стане. Единственото, което знам в момента е, че ми се ходи на дискотека. Слуша ми се денс, пие ми се алкохол, искам да съм с приятели да си изкараме весело, да купонястваме, да правим простотии.. да съм аз, да се почувствам човек.

Иначе... много глупости правя. Поредната беше в събота :(
нямаше как просто - едно девойче влюбено в мен... иска нещо сериозно. Ам аз какво да направя?! Не съм такъв човек, а и знам как се чувства. Не искам да се чувства както аз съм се чувствал 3 години заради едно друго момиче и.. може би заради това я накарах поне за малко да се почувства щастлива. Да, ама после осъзнах колко голяма глупост съм направил. Не мога просто, не и в момента... може би по-късно, но в момента не съм готов - имам стари навици да забравям....

Time is tickin' away почна пак ;)
за сега това... "нов месец - нов късмет" както казват старите хора.

Трябва да си подготвям документите за записване... в случай, че ме приемат на първо класиране ;) Все пак след 1 седмица (на 07.08.) излиза първо класиране. Дано, дано...
top